Personlig service är vårt signum, Välkommen till familjen!

El-yta startades 1970 och drevs i trettio år av Bruno Liljegren. Idag har systrarna Ankin Liljegren och Anneli Wessman tagit över. Företaget har stor kapacitet att ta sig an omfattande uppdrag, men har behållit den familjära stämningen.

Våra medarbetare​

Fordonstekniker och operatör

Tim

Process-och reningstekniker och operatör

Peter

Order/kund planerings ledare och operatör

Tobbe

Vice Process-och reningstekniker och operatör

Håkan

Vice VD, ekonomi

Anneli

VD

Ankin

El-yta

Metallernas bästa vän

Spela videoklipp

Utbildningsvideo

Lär dig mer om hur det går till

Spela videoklipp

Kvalité

Vi är inte ytliga när det kommer till kvalitet!

Vårt kvalitetssystem är ett verktyg för att utveckla vår verksamhet. Det hjälper oss i vår strävan mot hög leveranssäkerhet och noll fel. Nära kontakter med våra egna leverantörer gör det möjligt att ta fram bästa kemiska alternativ.

Miljö

Visste Du att 4% av Sveriges BNP rostar bort varje år?

Vår ytbehandling reducerar detta slöseri genom att skydda produkter och maskiner mot rost. Vi har ambitioner att använda så lite resurser som möjligt i alla led och arbetar ständigt med att hitta mer energisnåla arbetssätt.

Miljötänk är inget nytt för oss. Vi hade ett eget reningsverk långt innan det blev en skyldighet enligt lag. Vi lever med god marginal upp till dagens krav. En liter mjölk innehåller mer än dubbelt så mycket zink som en liter av det vatten vi renat i vårt reningsverk.

Service

Personlig service är vårt signum, Välkommen till familjen!

Vi har höga ambitioner att efter bästa förmåga, serva dig som kund enligt dina önskemål.

Snabba och flexibla ryktas det om oss.

Helst jobbar vi proaktivt och är gärna med redan på idéstadiet! Då kan vi tillsammans undvika onödiga kostnader och stopp i flödena för bästa slutresultat.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta